Sosyal

Leonardo Bonucci: Şampiyonluğu elde etmek için birlik olmalıyız

“FENERBAHÇE, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TAKIMI”

Fenerbahçe’ye transfer sürecinde ilk olarak Mario Branco ile görüştüklerini aktaran Bonucci, şöyle devam etti:

“Bu görüşmede herkesin beni ne kadar çok istediğini duymuş oldum ve bu benim için çok önemliydi. Sonrasında Dzeko ile görüştüm, kulüple alakalı detaylı bilgiler verdi. Sonrasında da benim açımdan buraya gelmek kolaylaştı. Fenerbahçe, benim için en iyi seçimdi. Kariyerimi şampiyonluk ve kupalarla tamamlamak istiyorum. Bu sebeple gelmeyi tercih ettim. Süper Lig, iyi ve kaliteli bir lig. Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı kazanılacak kupaların ne denli önemli olduğunu biliyorum.”

Fenerbahçe’nin harika bir taraftara sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli stoper, yapılacak olası yeni transferlere kendisinin de katkı sunmaktan onur duyacağını kaydetti.

Edin Dzeko’nun kendi transfer sürecinde katkısına değinen Bonucci, “Bu tip görüşmeler çok önemlidir, bu konular futbol içinde çok önem arz eder. Ben buraya gelmeden önce de benim neler istediğimi, futbola nasıl yaklaştığımı insanlar iyi biliyordu. Dzeko ile konuştuk burayla alakalı. Eğer böyle bir fırsat oluşursa, fikrime başvururlarsa elbette ben bu noktada yardımcı olurum, konuşurum. Burası açıkçası Türkiye’deki en iyi, en büyük camia. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük futbol takımı, en büyük camiası. Benim açımdan yardımcı olabilmek bu şekilde güzel olurdu. Taraftarın tutkusu inanılmaz. Gelmeden önce de onları izlemiş ve takip etmiştim. Buraya gelmemde onların tutkuları, takımlarını desteklemeleri çok önemliydi.” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir