MASTERCHEF SON BÖLÜM HABERLERİ: MasterChef 15. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı? – Magazin Haberleri
Somer şef, Leyla’ya yaratıcılık konusunda neler öğrendiğini ve bugün neler yapacağını sordu. Leyla, “Şefim öncelikle şu olay oturdu bende; Yaratıcılık da bizlerden istediğiniz aslında en başından beri bas bas söylüyorsunuz. Ben bunu anlıyorum ama yapamadım. Elimden geleni yapmaya çalıştım ama yapamadım. Şu an kesinlikle verdiğiniz üründen bir sos, bir püre artık tabağıma göre ondan yapılabilecek bir çıtır, başka ürünler çıkartmayı öğrendim.” cevabını verdi. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRDünyaca ünlü oyuncu İstanbul’da! Tarihi yerleri gezecekHaberi Görüntüle’PES ETMİYORUM’Danilo şef, Nigar’a duygu ve düşüncelerini sordu. Nigar, “Pes etmiyorum. Ben buraya tecrübemin üzerine bilgi almaya geldim. O sizin bilgileriniz o kadar değerli ki, yapıyorum ama onu okuyarak yapmak başka sizin anlattığınızı yapmak başka. Gerçekten burada çok başka bir eğitim var.” dedi. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRWilma Elles kaza geçirdi! Ünlü oyuncudan sağlık durumu açıklamasıHaberi Görüntüle’TEK BİR KURŞUNUM KALDI’Erim yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti;Tam yaklaşıyorum, avuçlarımdan kayıp gidiyor önlük. Yakalayacağım, tam tutacağım bugün oldu diyorum, olmuyor ama geçmişi ben hep geride bırakıyorum. Bugün tertemiz bir sayfa açtım. 4 gün boyunca güldük eğlendik yeter. Bugün tüm odağım yemeğimde olacak. Artık tek bir kurşunum kaldı, önlüğü ben alıp yukarı çıkacağım. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCenazeye gitmediği için eleştirilmişti! Ebru Şahin: Çok ayıp buluyorum böyle şeyleriHaberi GörüntüleSOMER ŞEF BİLGİ VERDİSomer şef, astarlı sütlaç hakkında bilgi verdi. Şef, “Sütlacı ayrı zerdeyi ayrı yapıyorsunuz tabii ki. Sütlacın içinde süt var zerdenin içinde süt yok. İkisini de nişastayla tutturmanız lazım. Zerdenin renginin de açık olması lazım. O yüzden bunu yaparken çok dikkat edin. İkisini de soğutun. Buzun üzerinde de soğutun. Bir şeyin altta diğerinin üstte kalmasının iki sebebi vardır; Biri yoğunluk, yoğun olan sıvı alta çöker. İkinci sıcaklık, sıcak koyarsanız da alta çökebilir. O yüzden ne kadar soğutursanız o kadar iyi olur üst katı. O yüzden önce sütlacı yapıyorsunuz, bardaklarda soğutuyorsunuz. O sırada zerdeyi de yapıp üzerine döküp tekrardan soğutuyorsunuz. Yoksa zerde tutmaz. 50 dakikada yemeği yapacağınız için de nişastayı biraz fazla kullanın. Nişastayı bol kullanırsanız yemek tutar.” ifadelerini kullandı. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRUsta oyuncu Halil Ergün, ‘Yaprak Dökümü’nden sonra yeniden Kanal D’de!Haberi Görüntüle’HERKES DURSUN! ÇİFT TADIM VAR’Yarışmacılar astarlı sütlaç tatlısı için mücadele ederken Mehmet şef, ‘Herkes dursun, çift tadım var’ dedi. Herkesin meraklı gözleri arasında Mehmet şef, Nico’nun yanına gelerek nasıl çift tadım yaptığını anlattı. Nico’nun morali düştü. Şefler yarışmacıya daha 5 dakika süresi olduğunu söyleyerek tekrardan başlamasını istedi.15. YARIŞMACIMasterchef’te ana kadroya seçilen 15. yarışmacı Nigar oldu. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSimge Sağın’dan Icardi açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz! Haberi Görüntüle