Sosyal

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 28 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak



alma ve Sosyal Gvenlik Bakan Ikhan, kamu bankalarndan aylk alan emeklilerin promosyon demelerine ilikin, 28 Mart itibaryla bavuru sreci tamamlanan emeklilerin promosyonlarnn hesaplarna yatrlmaya balanacan bildirdi. Bakan Ikhan, aklamada unlar kaydetti;Bugn Sayn Cumhurbakanmzn da aklad gibi; Emekliler Yl kapsamnda, bankalarla yeni bir emekli ayl promosyon gncellemesi srecini balattk. Biliyorsunuz, Sosyal Gvenlik Kurumumuz, emekli aylklar iin demeleri bankalar araclyla yapyor. Emeklilerimiz iin getirdiimiz nemli yeniliklerden bir tanesi de, ilk kez 2017’de uygulamaya aldmz “Banka Promosyonlar” idi. Promosyon dzenlememizle emeklilerimizin belli srelerle gelir elde etmelerini saladk.Malumunuz, bu yl kymetli emeklilerimize minnet ve saygmz ifade etmek, emeklilerimizin gndemimizde olduunu ve onlarn hayatlarn her ynden kolaylatracak admlar hayata geirmeye devam edeceimizi duyurmak adna Sayn Cumhurbakanmzn tensipleriyle “Emekliler Yl” ilan etmitik.”PROMOSYON MKTARLARINI 8 LA 12 BN LRA ARASINDA OLACAK EKLDE YKSELTTK”
Bu kapsamda Sosyal Gvenlik Kurumumuzun yrtt almayla ilk olarak; Kamu Bankalarmzda emekli ayl promosyon demelerini yaklak 2 katna kararak, aylk miktarna gre 8 bin ila 12 bin lira arasnda olacak ekilde ykselttik.”28 MART TBARIYLA HESAPLARA YATIRILMAYA BALANACAK”
Kamu Bankalarmz Pazartesi gn itibaryla promosyon gncelleme bavurularn almaya balayacaklar. 28 Mart itibariyle de bavuru sreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonlar hesaplarna yatrlmaya balanacak. Dier bankalarla da, promosyon demelerinde art salanmas ynndeki almalarmz yrtyoruz. Ksa sre iinde bu konuda da gelimeleri emeklilerimiz grecek.Nasl emeklilerimize dokunacak en iyi ve en yeni uygulamalar bugne kadar hayata geirdiysek, bundan sonra da ayn ekilde almalarmza ve politikalarmza devam edeceiz. Emeklilerimize hayrl olsun. Cumhurbakan Erdoan’dan emeklilere promosyon mjdesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir