Montella, İtalyan gazetesine konuştu! “Avusturya’yı Türk yüreğiyle yendik”

– “TÜRK FUTBOL TARİHİNE ADINI YAZDIRMIŞ İSİMLERLE ANILMAK BENİ GURURLANDIRIYOR”

Türk Milli Takımı ile belli başarılar elde etmiş teknik adamlar Fatih Terim ve Şenol Güneş’le kıyaslandığı anımsatılan İtalyan çalıştırıcı, “On yıllardır Türk futbol tarihine adını yazdırmış isimlerle anılmak beni gururlandırıyor. Fatih ile iyi bir hukukumuz var, karşılıklı saygı var. Birkaç ay önce görüştük. O, Adanalı ki ben de orada çalıştım. O, Fiorentina’da görev yaptı sonra ben de. Aynı şekilde Milan ve Türk Milli Takımı da ondan sonra görev yaptığım takımlar. Kesişmeler kaderimiz.” şeklinde konuştu.

Kariyerinin zirvesinde olup olmadığı sorusu da yöneltilen Montella, Milan ile 2016’da kazandığı İtalya Süper Kupası’nın kendisi için harika bir duygu olduğunu, böyle anları çok fazla antrenörün yaşamadığını, şu anda Türk Milli Takımı’nda çalışmaktan keyif aldığını belirtti.

Montella, kendisiyle rekabet içinde olduğunu, bu nedenle 3 yıl önce Türkiye’ye geldiğini ve kendisini burada test etmek istediği için böyle bir karar aldığını ve bunun kolay olmadığını ama Türkiye’nin harika bir ülke olduğunu kaydetti.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat