Mustafa Sandal’ın oğlu ile Çeşme’de keyifli anları! – Magazin Haberleri

Mustafa Sandal, Sırp şarkıcı Emina Jahovic’le 2008’de hayatını birleştirmiş, oğulları Yaman ve Yavuz’un annesiyle 2018’de yollarını ayırmıştı.
Popçu, sosyetik güzel Melis Sütşurup ile iki yıl aşk yaşadıktan sonra 3 Mart 2022 tarihinde Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikâh masasına oturmuştu.

“TAM 90’A ATACAĞIZ GOLLERİ”
A Milli Futbol Takımımız ile Hollanda arasındaki EURO 2024 çeyrek final maçı sonrası Alaçatı’da bir mekanda sahneye çıkan Mustafa Sandal, “Tam 90’a atacağız golleri. Ben de o karşılaşmayı izliyor olacağım. Maç sonrasında da muhteşem bir konser gerçekleştireceğiz” demişti.
Geçtiğimiz yıl sadece tatil için Çeşme’ye gelen 54 yaşındaki popçu, bu kez hem tatil hem de iş için burada olduğunu, konser öncesi kitesurf yaptığını söyledi.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Melis Sandal’ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı!
Haberi Görüntüle

BABA OĞUL YARIŞI
Mustafa Sandal konser için geldiği Çeşmede Kitesurf yaptı. Önceki gün Alaçatı gün High Tide Kite School Oğlu Yaman İle birlikte Kitesurf yapan Sandal, oğlumla birlikte yaklaşık beş senedir bu sporu yapıyoruz.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI
Ayrı ayrı denize giren baba oğul birbirinden ilginç yaptıkları sportif hareketler ile birbirleri ile yarıştılar. İkilinin keyifli anları objektiflere yansıdı.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mustafa Sandal aşka geldi! ‘Seninle zaman durdu’
Haberi Görüntüle

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment