Narin Güran bulundu mu? Narin Güran’ın amcası Sami Güran’dan telefon temizliği! Kaybolduktan 15 dakika sonra…

TELEFONUNDAKİ MESAJ VE ARAMALARI YOK ETMİŞ

İddialara göre amca Sami Güran’ın telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı. Sami Güran’ın telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı öne sürüldü.

NARİN KAYBOLDUKTAN 15 DAKİKA SONRA…

Öte yandan Sami Güran’ın Narin’in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrılması ve 1 saat boyunca telefonunun kapalı olması dikkat çekti.

Narin Güran

‘ŞU AN HEPİMİZ DEVLETİN SÖYLEYECEĞİ KELİMEYE BAKIYORUZ’

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ın (8) babası Arif Güran, kızı ile ilgili şu ana kadar ellerinde herhangi bir bilgi olmadığını belirterek, “Herhangi bir şey söyleyemeyiz. Bugün valilik dese anne, baba, amca, dayı gözaltına alınmış; oğrudur. Baba burada, anne evde. İfadeye herkes gidiyor, ben bile gitmişim. Eşim gitmiş, oğlum gitmiş. Bizim köylülerimiz gitmiş. Bu yalan haberlerle artık yemin ederim, kızımızın acısını yaşayamıyoruz. Bizi eziyorlar. Bu sosyal medyada olan bu küfürler ayıptır. Kızımızı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Kameraya, ona, şuna buna meraklı insanlar değiliz. Valiliğin, İçişleri Bakanlığı’nın yapacağı açıklamaya yalan diyebilir miyim? Ben kimim, bu devletten büyük müyüm? Şu an hepimiz devletin söyleyeceği kelimeye bakıyoruz. Başka bir şey yok. Sonunda devlet bize bir şey diyecek. Hak yerini bulsun. Allah bırakmasın. Bize bu acıyı yaşattılar. Şu an hiçbir şey yok, olsa sizinle paylaşırım. Komutanlarımın ağzına bakıyorum. ‘Şu an süreç devam ediyor. Sabredeceksin’ diyorlar. Ben de namazımı kılıp, Allah’ıma şükrediyorum, sabrediyorum” dedi.

Narin’in babası Arif Güran

MAHALLELİ DİKEN ÜSTÜNDE

Öte yandan Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken mahallede birçok aile evlerine güvenlik kamerası takmaya başladı.

Narin’in kaybolmasının ardından mahalleli evine kamera takmaya başladı

KOMANDOLAR ARAZİYE İNDİ

Narin’i arama çalışmalarının 12. gününde çok sayıda komando, Tavşantepe Mahallesi’ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazide arama çalışması gerçekleştirdi.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment