Sosyal

Osmanlı tarihçisi friedel! – Son Dakika Spor Haberleri

Hasan Arat, Van Bronckhorst’un kendisini kanıtlamış, kulübün geleceği açısından kritik öneme sahip bir isim olduğunu dile getirirken yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel ile ilgili de ilginç bir bilgi verdi: İşte Arat’tan satır başları:
Hocamızla ocak ayından itibaren çok iyi bir ilişki kurduk. O zaman gelememişti. Bizimle ilişkisini koparmadı. Türkiye Kupası’nı aldıktan sonra beni ilk arayan isimdi.
Friedel, UCLA’de başlayan kariyerini, Tottenham’da bitirdi. UCLA’de Osmanlı tarihi eğitimi gördü. Özel bir insandır. Ayrıca Gio ile Friedel’in çok yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı. Bu da işimizi kolaylaştırıyor.
Kulübün prensiplerine ve gelecek planlarına en uygun kişi Gio’ydu. Bundan sonra artık sahadaki sonuçlar konuşur.
Samet Aybaba’yı soruyorsunuz. Samet hoca, tesislerde Gio’yu bekliyor. Sürekli bir şeyler bulmaya çalışmayın. Beşiktaş için buradayız. Bizim taraftarımıza sözümüz var. Beşiktaş’a hizmete geldik. Burası bizim şirketimiz değil. Hani, ‘planınız, programınız var mı?’ diyorlar ya, var… Olmasa bu işler yürümezdi, rahat olun.GLOBAL BİR AĞ OLUŞTURACAĞIZ

Beşiktaş ailesini değiştirmekten ziyade güçlendirmeye yönelik çalışmalar yapacağını belirten Brad Friedel ise “Gio için analiz platformu, oyuncu izleme stratejisi ve kadromuza her anlamda yardımcı olabilecek bir yapı kurmaya geldim. Global anlamda büyük bir ağ oluşturacağız. Tekrar burada olmak çok güzel. Hocamızla görüştüm. Sistemle ilgili konuştuk, analizlerim var. Kimlerin sisteme uyduğu, kimlerin uymadığı ile ilgili çalışmalar yürütüyorum. Bazı oyuncuların ayrılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir