Özgür Özel özür dilese de bu kafa değişmez! CHP’nin cesaretlendirdiği Dilruba yine ağzını bozdu: AK Partililere Aptal yakıştırması


Dilruba Kayserilioğlu, Fatih Portakal’ın yayınında yine AK Parti seçmenine hakaret ettiTOPLUMUN SİNİR UÇLARIYLA OYNAYAN PROVOKATÖRKayserilioğlu, “Geri zekalı kelimesini sadece AK Partililer üstüne alındıysa bu benim değil onların problemidir. AK Partililere şunu diyorum “Neden üstünüze alındınız?” Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı vardır. papatya çayı içip ağlayarak günlüklerine yazabilirler. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum” açıklamasıyla toplumun sinir uçlarıyla oynayan tutumunu sürdürdü.AK PARTİ SEÇMENİNE ‘APTAL’ YAKIŞTIRMASIAynı yayında ‘Geri zekalılığın’ tanımını da yapan CHP’nin kadrolu hakaretçisi Dilruba Kayserilioğlu, AK Parti seçmenine ‘Aptal’ yakıştırmasında bulundu. Daha sonrasında apar topar konuyu değiştirme çabasına girişti.

Dilruba Kayserilioğlu ve Fatih PortakalCHP’NİN CESARETLENDİRDİĞİ AĞZI BOZUK PROFİLCHP’nin ‘onur konuğu’ ederek cesaretlendirdiği ağzı bozuk profilin milli iradeyi hedef alan hakaretlerini daha ne kadar sürdüreceği ise merak konusu.Fatih Portakal’ın kendi yayınında AK Parti seçmenine edilen hakaretler karşısında keyif alıp gülücükler saçması da dikkatlerden kaçmadı.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment