Sosyal

Polis bin 500 paket bebek bezi dağıttı

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, kent genelinde yaptığı ziyaretlerde vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinlediği esnada yeni doğum yapmış bir kadının, bebek bezi talebine duyarsın kalmadı. İnci’nin talimatıyla harekete geçen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu talebi bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürdü. ‘Sevgiyle Büyüyoruz’ projesi kapsamında saha çalışması yapan ekipler, kentte doğum yapan kadın ve tedavi için hastanede gözetim altında tutulan çocukların bulunduğu dezavantajlı aileleri tespit etti.

ELLERİYLE TESLİM ETTİ Polislerin desteğiyle bin 500 paket bebek bezi temin edildi. Polis, kamyonete yüklediği bebek bezleriyle Seyhan Devlet Hastanesi Marsa Kadın Hastalıkları ve Doğum Ek Hizmet Binası’na gitti. Ekipler, çiçeği burnunda annelere tek tek bebek bezlerini dağıtıp, onlarla sohbet etti. Ekipler, daha sonra kentteki diğer hastaneleri ve tespit edilen adreslerdeki anne ve bebeklerini de ziyaret ederek, bebek bezlerini hediye edip, bebeklerle de yakından ilgilendi. Mutlu olduklarını dile getiren anneler, polislere teşekkür etti.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir