Breaking News

Rahatlığı ‘pes’ dedirtti! Polisi fark edince yüzüne güneş kremini boca etti

Afyonkarahisar’da yaşayan ve çifçilikte uğraşan A.D. (37) sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişiyle 400 bin TL karşılığında hayvanlarını karkas et olarak vermek için anlaştı. Hemen ardından dolandırıcılar nakliyeci ile 33 kuzuyu alarak Bursa merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’ geldi.

A.D. burada dolandırıcılar ile bir araya gelerek buluştu. Burada hayvanları başka araca yükleyen dolandırıcılar, “Nilüfer ilçesinde bulunan yazıhaneye gidelim” gibi sözlerle A.D. yi oyalayarak olay yerinden kaçtı. A.D. dolandırıldığını anlayınca hemen en yakın polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Dolandırıcılık Büro Amirliği özel ekip kurup olayların gerçekleştiği tüm bölgelerde güvenlik kameralarını mercek altına aldı.
DOLANDIRARAK KAZANDIĞI PARALARLA TATİL YAPARKEN YAKALANDI
Yaklaşık 300 bin TL dolandırarak kaybolan dolandırıcıların kimlikleri yapılan çalışmalar sonrası tespit edildi. Soruşturmayı derinleştiren özel ekip dolandırıcıların başı olarak kendini tanıtan A.K.’nin Balıkesir’in Edremit ilçesindeki bir otelde tatil yaptığını tespit etti.

GÜNEŞLENDİĞİ SIRADA ENSELENDİ
Balıkesir’e giden Bursa polisi Edremit ilçesinde azılı dolandırıcı A.K.’yi bir otelin plajında güneşlenirken kıskıvrak yakaladı. Polisi farkeden A.K. elinde bulunan güneş kremini gizlenmek için yüzüne boca etse de polisin elinden kurtulamadı. Etkisiz hale getirilip gözaltına alınan A.K. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Olaya karışan diğer şahıslar U.D., E.A. ve O.Ş.’de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
A.K.’nin dolandırcılık suçundan 15 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve yine aynı suçtan kayıtlarının olduğu tespit edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Sivasspor’dan Hakan Arslan açıklaması: Atatürk’ün sözüyle cevap verdiler

Sivasspor’da takımdan ayrıldığını duyuran ve kulübe sitemde bulunan futbolculardan Hakan Arslan ile ilgili bir açıklama …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu