Ramazanda metabolizmayı hızlandıran yöntem! İftar ve sahurda bunları tüketin…

0



“SAHURDA PROTEİN İÇERİĞİ ZENGİN BESİNLER TÜKETİLMELİ” Hamur işleri, yağlı-tuzlu yiyeceklerin kan şekeri dengesini bozup, acıkmaları arttırabileceğini ifade eden Merve Sena Nazlı, “Sahur öğününde hamur işlerinden uzak durulması gerekiyor. Sahur da protein içeriği zengin olan besinler tüketilmeli. Protein içeriği zengin besinler, gün boyu hem daha enerjik olunmasını sağlar hem de metabolizmanın yavaşlamasını engeller. Çok tuzlu olmayan peynir, yumurta, ceviz-badem-fındık, yeşillik, yoğurt, tam tahıllı ekmeklerin yer alacağı hafif kahvaltı öğünleri tercih edilmelidir” şeklinde konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

File not found.