Sosyal

Rothschild ailesinin baronu Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti

YAHUDİ GELENEKLERİNE UYGUN DEFNEDİLECEK

İngiltere’nin resmi haber ajansına açıklama gönderen aile, ‘Baron’ olarak tanınan Jacob Rothschild’in Yahudi geleneklerine uygun olarak defnedileceğini bildirdi.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Aile açıklamasında, “Babamız Jacob pek çok insanın hayatında önemli bir yere sahipti – üstün başarılı bir finansçı, sanat ve kültür şampiyonu, sadık bir kamu görevlisi, İsrail ve Yahudi kültüründeki hayır işlerinin tutkulu bir destekçisi, hevesli bir çevreci ve çok sevilen bir arkadaş, baba ve büyükbabaydı” denildi.

KATİL İSRAİL’İ KURDUK İTİRAFIRothschild, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda, katil İsrail ile ilgili önemli ifadeler kullanmıştı. Lord Jacob Rothschild röportajda, “Balfour Deklarasyonu” olarak bilinen 2 Kasım 1917’de dönemin Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Arthur James Balfour’un o dönem için siyonistlerin önemli figürlerinden olan Walter Rothschild’e yazdığı bir mektuptan alıntılar yapmıştı.3 BİN YILLIK PLAN

Jacob Rothschild, ‘Balfour Deklarasyonu’nu “Yahudi halkının tarihindeki en olağanüstü anlardan biri” olarak nitelendirirken “Buna ulaşmanın 3 bin yıl sürdüğünü” söylemişti.

Röportaj, Rothschild Ailesi’nin Filistin topraklarının işgal edilerek Siyonist devletin kurulmasına İngiliz İmparatorluğunun nasıl ikna edildiğine dair barındırdığı çarpıcı ifadeleriyle kayıtlara geçmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir