Sakın çöpe atmayın! Soğan ve sarımsağı böyle tüketirseniz…

0

Çorbalar için çeşni yapın: Soğan ve sarımsak kabuklarını çorbalarınıza lezzetli ve sağlıklı bir çeşni olarak kullanabilirsiniz. Kaynattıktan sonra kabukları ayıklayarak çorbanızı hazırlayabilirsiniz.

Baharat karışımına ekleyin: Kurutulmuş soğan ve sarımsak kabuklarını baharat karışımı yaparak yemeklerinize lezzet katmak için kullanabilirsiniz.

Kaşıntılar için tonik olarak kullanın: Soğan ve sarımsak kabukları iltihap önleyici özelliklere sahiptir. Sıcak suda demleyerek elde edilen suyu kaşıntıları olan bölgelere sürebilirsiniz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al gerçek takipçi satın al water extraction stresser smm panel sms onay fake numara köpek kıyafetleri kamagra jel google reklam ajansı köpek kıyafetleri smm panel