Breaking News

Selahattin Paşalı ile Lara Tümer, Bodrum’da! Minik kızlarıyla deniz keyif yaptılar – Magazin Haberleri

Selahattin Paşalı ile Lara Tümer, iki yıllık aşk yaşadıktan sonra Nisan 2022’de gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu.
Aileleri ve yakın arkadaşları, ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmamıştı. Çiftin kızları, 1 Temmuz 2022 tarihinde dünyaya gelmişti.

“İSMİMİZİ ANNE VE BABA OLARAK DEĞİŞTİRDİK”
Lara Paşalı, doğum sonrası sosyal medyada paylaştığı karelere, “İsmimizi anne-baba olarak değiştirdik. Ailemize hoş geldin Pera’m. Seni seviyoruz” notunu düşmüştü.

AİLECE TATİLE ÇIKTILAR
Ünlü çift, geçtiğimiz gün minik kızlarıyla birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde objektiflere takıldı. Turgutreis’te bir otelde görüntülenen Paşalı Ailesi’nin keyfine diyecek yoktu.

Lara Paşalı, kızları Pera ile denizde vakit geçirdi. Selahattin Paşalı, anne-kızın deniz keyfine daha fazla dayanamayıp onlara katıldı.

KIZIYLA OYUN OYNADI
Oyuncak simit ile Pera’nın yanına giden Paşalı, kızını deniz simidinin içine koyarak ona oyunlar oynadı. Denize girip çıkıp ‘Deee’ diyerek, Pera’yı güldürmeyi başaran Selahattin Paşalı’nın görüntüsü tebessüm ettirdi.

Bir süre daha denizde eğlenen ünlü çift, daha sonra kızlarını kucaklarına alarak oradan ayrıldı. Lara Paşalı’nın, doğum kilolarından kurtulması da dikkat çekti.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lara Paşalı’dan Selahattin Paşalı’ya: Kalbimi çalan adam
Haberi Görüntüle




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı! ‘Başka odada uyuyorum’
Haberi Görüntüle

Hakkında admin

Ayrıca Bak

100 yaşının sırları

Çinli araştırmacılar 80 yaş ve üstüne odaklanan bir çalışma yürüttü. Bulgularını JAMA Network Open adlı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu