Sosyal

Şile’de dere taştı, yollar göle döndü! Sarıyer’de dev dalgalar kayalıkları aştı, restoranlar zarar gördü


İstanbul Şile’de etkili olan fırtına nedeniyle Yeşilçay Deresi taştı. Yollar göle döndü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin çalışması sürüyor. Şile’de bir gün eğitime ara verildi. Öte yandan Sarıyer’deki Rumeli Feneri’nde fırtına nedeniyle etkili olan dev dalgalar mendireği aşağarak balıkçı barınakları ve restonlara vurdu. Duvar yıkıldı. İstanbul Valisi Davut Gül A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu.


A Haber


Giriş Tarihi: 19.11.2023 12:25
Güncelleme Tarihi: 19.11.2023 17:13

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ





























Şile’de fırtına etkisini sürdürüyor. Ağva mahallesi’ndeki Yeşilçay Deresi taştı.

GALERİ DEVAM EDİYOR










Dere kenarındaki işletmeleri su bastı.










İşletmelerdeki masa ve sandalyeler suda sürüklendi.










İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin çalışması sürüyor. ŞİLE’DE OKULLAR YARIN TATİL EDİLDİ İstanbul Valiliği: İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile’de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır.










İSTANBUL VALİSİ GÜL A HABER’DE Vali Gül A Haber canlı yayınında son durumu anlattı. Gül, “Yağışın akşam azalacağını tahmin ediyoruz. Herkes elinden geleni yapıyor. 22’den sonra normalleşecek.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir