Sosyal

Son dakika: AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmasına silahlı saldırı

Son dakika… AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, Kanarya Mahallesi’nde seçim çalışması yaptığı sırada uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda bir vatandaşımız yaralandı.

AZİZ YENİAY: TERÖR HAVASI ESTİRMEK İSTEYENLER VAR

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay A Haber’de saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aziz Yeniay: Yaylım ateşi açıldı, olayın boyutları ortaya çıkacak. Bölgede terör havası estirmek isteyenler düğmeye basmış durumda. Sosyal medyayı incelemek gerekir. Emniyet’imizin bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Yaralı kızımıza acil şifalar diliyorum.

Hastaneye geldim. Dilerim buradan hayırlı bir haber alırız.

AK Parti programına silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı | VİDEO HABER

SALDIRI NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Bölgede 17 boş kovan bulunurken, saldırının gerçekleştiği ve plakanın bulunmadığı beyaz araçtan 2 kişinin dışarıya doğru sarktığı belirlendi. Saldırının 2 silah ile yapıldığı öğrenilirken, silahlardan birinin uzun namlulu olduğu tespit edildi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: SALDIRIYI LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten saldırıyla ilgili açıklama geldi. Ömer Çelik şunları ifade etti: Bu saldırıyı lanetliyoruz. Seçim çalışması yapılan yerin hemen yanında gerçekleşiyor. Saldırının arka planıyla ilgili Emniyet’in çalışmalarının sonuçlarını görmemiz gerekiyor. Türkiye güvenli bir ülkedir. Şimdiye kadar olduğu gibi arkalarındaki siyasi oyunları bozacak şekilde güvenlik güçleri yüksek kapasiteyi göstermeyi sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir