Sosyal

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan siyasette ‘yumuşama’ sürecine ilişkin açıklama: Normalleşmesi gereken muhalefettir

Gerek Devlet Bahçeli, gerek şahsım, saldırıların arkasındaki karanlık odaları net biçimde görüyor. Bunların meseleleri MHP’den ziyade Cumhur İttifakı’dır. Bu tuzağa düşmeyeceğiz, milletimizi de düşürmeyeceğiz.

15 Temmuz gecesi darbecilere karşı meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapa sağlam ayaktadır. Birdir, bütündür, sarsılmadan ayakta kalacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye’nin güvencesi.

Bugün saat 16.00’da Sayın Bahçeli ile görüşerek gelişmeleri ele alacağız.

“ENFLASYONUNUN ATEŞİNİN DÜŞTÜĞÜNÜ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Kızılcahamam Toplantımızda ekonomiden dış politikaya, farklı alanlarda kabine üyelerimiz ve parti yöneticilerimiz sunumlarını yaptılar. Yol haritamızı belirledik. 1-2 Temmuz’da belediye başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Bu toplantıyı da yaptıktan sonra artık tam kapasite ülkemize, milletimize ve şehirlerimize hizmet etmeye odaklanacağız. Kalıcı refah artışını sağlayacağız. Enflasyonunun ateşinin düştüğünü hep birlikte göreceğiz. Bu yaz mevsimini çok yoğun bir çalışmayla sürdüreceğiz. Durmak yok yola devam. Ekonomide bu adımları atarken, partimizdeki yenilenme sürecini de hayata geçireceğiz.

Önceki gün MYK toplantısında bazı illerimizde nöbet değişimine gittik. Kendi takvimimiz çerçevesinde başka tasarruflarda da bulunacağız. Bu süreç neticesinde bizden beklediği değişimi gerçekleştireceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir