Breaking News

Son dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş’ın Rey Manaj’a teklifi ortaya çıktı!

Siyah-beyazlılar yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Öncelikle teknik direktör konusunu çözmeye çalışan yönetim, bir yandan da bu sezon gösterdiği performansıyla öne çıkan oyuncuları yakın takibe aldı.

Bu isimlerin başında da Sivasspor’un başarılı forveti Rey Manaj geliyor. Siyah-beyazlı yönetim, transferin gözdesi haline gelen 27 yaşındaki Manaj için Sivasspor’la temasa geçti.

Beşiktaş’ın kırmızı-beyazlı ekibe yıldız golcünün fiyatını sorduğu Sivasspor’un ise 2 senelik daha sözleşmesi bulunan oyuncusu için kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi.

TAKASA SICAK BAKMADILAR

Beşiktaşlı yetkililer ise yapılan ilk görüşmede bu rakamın çok yüksek olduğunu belirterek “Para+oyuncu” takasıyla bu transferi gerçekleştirmek istediklerini ilettiler.

Sivasspor cephesinden şu ana kadar herhangi bir yanıt gelmediği öğrenildi. Kırmızı-beyazlıların, sezonu etkili bir performansla geçiren Manaj için “Oyuncumuza yurt dışından da teklifler geliyor, bu nedenle takas değil peşin para taleplerine daha sıcak bakabiliriz” dediği belirtildi.

Hasan Arat başkanlığındaki siyah-beyazlıların da, kupa finalinin ardından yeni teknik direktörün belli olmasıyla birlikte yeni teklifini sunacağı ifade edildi.

Profesyonel kulüp kariyerinde 247 karşılaşmaya çıkan Arnavut oyuncu Rey Manaj bu periyotta rakip fileleri 73 kez havalandırmayı başarırken, 5 de asist yaptı ve toplamda 78 gole direkt olarak katkıda bulunmuş oldu. (Fotomaç)

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Tolga Sarıtaş 5 yıllık sevgilisi Zeynep Mayruk ile evlendi! Sibil Çetinkaya peş peşe paylaştı! Düğünden kareler…

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Arka Sokaklar, Kayıp Şehir, Baba gibi dizilerle tanınan yakışıklı oyuncu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu