Son dakika: Fenerbahçe Beko, Panathinaikos engelini geçemedi

F.BAHÇE BEKO ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINA ÇIKACAK

Bu sonucun ardından Panathinaikos finale yükselirken, temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise üçüncülük maçına çıkacak. Fenerbahçe’nin rakibi Real Madrid-Olympiakos maçından sonra belli olacak.

PANATHINAIKOS 22-13 FENERBAHÇE BEKO | 1. PERİYOT SONUCU

PANATHINAIKOS 38-36 FENERBAHÇE BEKO | 2. PERİYOT SONUCU

PANATHINAIKOS 56-50 FENERBAHÇE BEKO | 3. PERİYOT SONUCU

OYUNCULARIN ATTIKLARI SAYILAR

Panathinaikos: Kendrick Nunn 14, Mathias Lessort 17, Kostas Mitoglou 2, Jerian Grant 13, Ioannis Papapetrou9, Marius Grigonis 6, Kostas Sloukas 4, Juancho Hernangomez 3, Kostas Antetokounmpo, Penagiotis Kalaitzakis 5Fenerbahçe: Nick Calathes 5, Nigel Hayes 14, Scottie Wilbekin 2, Dyshawn Pierre, Johnathan Motley, Sertaç Şanlı 7, Tarık Biberovic 4, Marko Guduric 10, Nate Sestina 10, Tyler Dorsey 2, George Papagiannis 3

ERGİN ATAMAN SON 4 SEZONDA 3. KEZ FİNALDE

Panathinaikos’un çalıştıran Ergina Ataman, Euroleague’de son 4 sezonda 3. kez finale yükselmiş oldu.

Ergin Ataman: “Bir yarı final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Çok iyi savunma yaptık. Wilbekin’e ikili sıkıştırmalar yaptık. Saras böyle durumlarda hep 5 kısaya dönüyor. Biz o anlarda alan savunmasına geçtik ki çok yapmadığımız bir şey. Oyuncularımı kutluyorum, 12 yıl sonra Final Four’da oynayıp bu kadar tecrübeli davranmak kolay değil. Biz buraya final oynamaya değil, şampiyon olmaya geldik. Bugün 4-5 bin Pana taraftarı vardı ama pazar günü burayı OAKA’ya çevireceğiz.”

“Bir Türk spor adamının finale yükselmesinden dolayı mutluluk yaşayan birçok vatandaşımız olduğunu biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum.”

Šarūnas Jasikevičius: “Oyuncularımla gurur duyuyorum ama bugün yapabileceğimizin en iyisini ortaya koyamadık.”

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat