Breaking News

Son dakika Fenerbahçe haberi: Aziz Yıldırım’dan Jose Mourinho açıklaması!

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de eski başkan Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Daha önce Jose Mourinho ile görüştüğünü ifade eden Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktörü İstanbul’a getireceğini açıkladı.

İşte Aziz Yıldırım’ın açıklamaları:

“Önümüzdeki hafta Jose Mourinho’yu İstanbul’a getireceğim. Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok.”

“Sayın başkan, ‘Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar’ dedi. Bunu söyledikten sonra Fenerbahçe’yi ne kadar severseniz sevin ayrılmanız gerekirdi. Çünkü Fenerbahçe’ye zarar vereceksiniz.”

“Stadyumu büyüteceğiz. Bu stadyum böyle olacak, 60 bin kapasite olacak. Kale arkaları 5’er bin kapasite artışına gidecek. Çatı 3 metre havaya kaldırılacak. Proje bu, inşallah 2 yıl içinde de tamamen bitireceğiz ama yapılırken maçlar oynanmaya devam edecek.”

“Ali Koç diyor ki; ‘Benim Fenerbahçe’den alacağım yok’. Elimdeki kitapçıkta, açıklanan dosyada Ali Koç’un 1.5 milyar alacağı gözüküyor. Öyle ‘Alacağım yok’ demek falanı geçin. O zaman hibe edin o parayı!”

“Fenerbahçe şampiyon olacak, başka çıkışı yok! Önümüzde ne federasyon, ne hakemler, ne iç güç, ne dış güç kimse duramaz! Fenerbahçe büyük camiadır. Öyle hakemle, federasyonla kayıp yaşamayacağız inşallah.”

“MOURINHO İMZAYI ATTI”

“Mourinho imzayı attı. Gelmeme durumu yok. 3 yıllığına göreve geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho’dur.”

Hakkında admin

Ayrıca Bak

100 yaşının sırları

Çinli araştırmacılar 80 yaş ve üstüne odaklanan bir çalışma yürüttü. Bulgularını JAMA Network Open adlı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu