Breaking News

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Levent Mercan transferinin detayları belli oldu!

Süper Lig’i 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’de gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalar devam ediyor. Alman basınından Sky’ın haberine göre; sarı lacivertliler küme düşen Fatih Karagümrük’ün gurbetçi oyuncusu Levent Mercan’ın transferini bitirmek üzere.

Haber detayında, Levent’in 3 milyon Euro’nun biraz altında bir bedelle Fenerbahçe’ye transfer olacağı ve 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Karagümrük’ün 2022 yılında Schalke’den bonservisini aldığı futbolcunun satışında Alman kulübünün de yüzde 25’lik bir pay hakkı bulunuyor.

23 yaşındaki sol bek, nu sezon Karagümrük formasıyla 39 maça çıktı ve takımına 1 gol, 5 asistlik bir skor katkısı sağladı. Levent Mercan’ın Karagümrük ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Aralıklı beslenme kan şekerini dengeliyor

Çinli araştırmacılar aralıklı beslenmenin tip 2 diyabet hastaları için ilaç tedavisi yerine etkili bir başlangıç …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu