Breaking News

SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ: Vincent Candela’dan Roma’ya Icardi çağrısı

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da transferin gözdesi haline geldi. Sezonu gol kralı olarak tamamlayan ve birçok takımın da takibinde olmayı sürdüren Arjantinli süper star için İtalya’dan flaş çağrı geldi. Roma’nın efsane oyuncularından Vincent Candela, eski takımına Arjantinli yıldızla ilgili bir çağrıda bulundu.

Candela, eski takımının transfer planlamasıyla ilgili “Transferlere nereden başlardınız?” şeklinde gelen soruya şu yanıtı verdi:

“Alınması gereken en önemli oyuncular bir santrfor ve bir defans oyuncusu. Mümkün olan en kısa sürede alınmalarını bekliyorum. Santrfor 20 golü garantilemeli ve Icardi gibi golcüyle bu garanti. Umarım Ghisolfi (Roma’nın yeni sportif direktörü) İtalya Ligi’ne hazır, 19 yaşında bir genç getirebilir. Leao’yu beklemiyorum ama yeni bir Leao bulmasını bekliyorum”.

Daha önce İtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport, Mauro Icardi ile ilgili geniş bir analiz yayınlarken, İtalyan devlerinin Arjantinli yıldızı transfer etmesi gerektiğini yazmıştı.

Hakkında admin

Ayrıca Bak

150 bin TL kredi 60 ay vade! Ziraat Bankası 1.200 TL taksitle musluğu açtı

Ziraat Bankası tarafından yapılan son açıklama ile birlikte, kredi çekmek isteyenler için büyük bir fırsat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu