Sosyal

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum… Ürdün’de saldırı: 3 ABD askeri öldü! Biden’dan misilleme sözü…Şam’a hava saldırısı: İşte ilk görüntüler


Times of Israel’de yer alan habere göre, Suriye’nin başkenti Şam’a hava saldırısı düzenlendi. Haberde ‘Şam’ın güneyindeki bir bölgeyi hedef aldığını ve saldırının sorumlusunun İsrail olduğunu gösteriyor’ denildi.AFP’de yer alan son dakika haberine göre, saldırı nedeniyle 6 İran destekli milis hayatını kaybetti.Lübnanlı Al Meyadeen, şehrin güneyindeki Seyyida Zeinab bölgesinde patlamaların duyulduğunu bildirdi.

Katar merkezli Al Jazeere ‘son dakika’ koduyla duyurduğu haberinde ‘İsrail’in bir başka şüpheli hava saldırısı da Suriye’nin başkenti Şam’ın güney kesimindeki bir hedefi vurdu’ ifadesine yer verdi.SURİYE’DEN İLK AÇIKLAMA GELDİSuriye, İsrail’in Şam’a düzenlediği iddia edilen saldırıda İranlı danışmanların öldürüldüğünü açıkladı.İran’ın Tasnim haber ajansı ise İsrail’in Seyyida Zeinab bölgesindeki bir İran danışma merkezini hedef aldığını bildirdi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir