Son dakika… Hatay ve Kahramanmaraş’ta eğitim-öğretime 1 gün ara verildi

6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremin binaları yıktığı ve binlerce insanın ölümüne neden olduğu Hatay’da afetin birinci yıl dönümünde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Kararı Hatay Valiliği duyurdu.
Gazze’deki savaşta son dakika… Orta Doğu’da kılıçlar çekildi! İran, Rusya ve Çin sahaya iniyor
KAHRAMANMARAŞ’TA FELAKETİN YILDÖNÜMÜNDE EĞİTİME BİR GÜN ARA
Konuyla ilgili Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “06 Şubat 2023 tarihinde, ilimiz merkezli meydana gelen depremlerin yıldönümü olması sebebiyle taziye ve mezarlık ziyaretleri, anma törenlerinden kaynaklı ilimiz genelinde trafik yoğunluğu yaşanacak. Buna ek olarak öğrenci taşımasında kullanılan servis araçları da fazladan bir trafik yoğunluğu oluşturacaktır. Bu sebeple ilimiz genelindeki resmi ve özel her kademedeki okul/kurumlarda eğitim ve öğretime 06/02/2024 tarihinde bir (1) gün süreyle ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Oğuz Erge cinayetinden sonra tepki çeken kayıt: Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar
İspanyollar teşhis, ABD’li doktorlar çare bulamadı! Akılalmaz hastalığa yakalandı, Türk doktorlar ayağa kaldırdı

devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial