SON DAKİKA | Kabine Toplantısı sona erdi: Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Son dakika Kabine Toplantısı haberi… Başkan Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlayan Kabine toplantısı sona erdi. Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

BAE ve Mısır ziyaretleri oldukça verimli geçti. Filistin meselesini etraflıca konuştuk. Yarın Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ı ülkemizde ağırlayacağız.

Yerel seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için bakanlıklarımız ve kolluk kuvvetlerimiz gerekli çalışmalar yaptı.

TERÖRLE MÜCADELE

Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. İnşallah bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız.Türkiye’yi, güney sınırları boyunca kuracağı bir teröristanla dize getireceğini düşünenlere yeni kâbuslar yaşatacak hazırlıklarımız var.

Bölgedeki herkesi, kendilerine de açıkça söylediğimiz güvenlik stratejimize saygılı olmaya davet ediyoruz. Aksi takdirde ortaya çıkacak gerilimlerin sebebi kendileri olacaktır. Ülkemizin ve milletimizin terörle mücadele hususundaki kararlılığını hâlâ anlayamamış olanlara bu gerçeği kabul ettirene kadar şartları zorlamaktan geri durmayacağız.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat