Son dakika: MasterChef kim elendi? Mehmet Şef veda eden ismi açıkladı: Nevzat… 20 Ekim 2024 MasterChef kim gitti?

0

KAYNAKCnnturk.comBu akşam Masterchef’te kim elendi, yarışmaya veda eden isim… MasterChef Kim elendi, gitti? MasterChef kim gitti? MasterChef’te eleme potasında nefesler tutuldu. ‘MasterChef kim gitti, elendi?” sorusu yanıt buluyor. MasterChef 2024’te izleyiciler ‘MasterChef kim gitti bu akşam?” sorgulatmasına yöneldi. 2024 sezonunda şampiyon olmak isteyen yarışmacılar tüm kozlarını paylaştı. TV8’de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu haftanın elenen ismi açıklandı. Peki, bu pazar elenen isim kim oldu? İşte Bu hafta Pazar gecesi yarışmaya veda eden isim…  MasterChef kim elendi?MasterChef Türkiye’ye veda eden isim belli oldu. Son ikiye kalan Akın ve Nevzat zorlu bir pota yaşadı. Jüri iki yarışmacıdan birinin elendiğini duyurdu. İşte MasterChef Türkiye’de yaşananlar… MasterChef eleme adayları Nigar
Alper
Nevzat
Onur
Emre
Akın
Eda”POTA YANGIN YERİ”MasterChef’te söz hakkı sırası şeflerdeydi. Mehmet Şef, ”Pota yangın yeri.” diye konuşurken Somer Şef, ”Bir arkadaşınız son iki yemeğini yapıyor.” dedi. Yarışmacıların son sözleri:Nigar: Çok da rahatsız olmuyorum burada olmaktan. Sayı azaldıkça buraya gelmemenin imkanı yok.Alper: Üçte üç yaptım. Geçen hafta da Üçte iki yaptım. Gene buradayım.Onur: Bugün buradayım. En iyi tabağımı yapacağım. İnşallah da çıkacağım.Eda: Önümüze bakacağız. Daha cekete çok var. Daha çok düşüp kalkacağız. İnşallah ilk üçte çıkacağım.Nevzat: Pota ciddi zorlaşıyor. Doğaldır. İyiler kalıyor.Akın: Elimden gelen her şeyi yapacağım.Emre: Yarışmacıların seviyelerinden bahsetmek istemiyorum. En konsantre gelinmiş pota diyorum.Gecenin ana ürünü kızılcık tarhanası oldu. İlk tur ürünü açıkladı! #MasterChefTürkiye #MasterChef #ACUNMEDYA #TV8 @Danilo_Zanna @chefyalcinkaya @SomerSivrioglu pic.twitter.com/2q7PVkEgV1— MasterChef Türkiye (@TvMasterchef) October 20, 2024İlk turda kızılcık tarhanasıyla en iyi yaratıcılık yemeğini yapan yarışmacı Alper oldu. Alper’in ardından potadan kurtulan bir diğer isim Eda olarak açıklandı. Eda gecenin en iyi ikinci tabağını yaptı.Bir hafta daha yarışmaya devam edecek olan yarışmacı Onur olarak açıklandı. Gecenin üçüncüsü olan Onur’un balıktaki işçiliği büyük beğeni topladı.İkinci tura kalan yarımşacılar; Nevzat, Nigar, Akın ve Emre oldu. 2. turda yarışmacılar Somer Şef’in tabağına en yakın tabağı yapmak için tüm kozlarını paylaştı.Somer Şef’in lezzetli tabağının tarifi 😍#MasterChefTürkiye #MasterChef #ACUNMEDYA #TV8@Danilo_Zanna @chefyalcinkaya @SomerSivrioglu pic.twitter.com/jz1ltiDXZf— MasterChef Türkiye (@TvMasterchef) October 20, 2024İkinci turda eleme potasından kurtulan ilk isim Nigar oldu. Nigar’ı yukarıda bekleyen yarışmacılar coşkuyla karşıladı.MasterChef’te son üçe Akın, Nevzat ve Emre kaldı. Somer şef imzalı tabağa en yakın tabağı yapan ikinci yarışmacı Emre oldu. Emre ve Nigar’ın patates kıvamı oldukça beğenildi.
Eleme potasında son ikiye kalan isimler Nevzat ve Akın oldu. Şefler iki yarışmacıdan birinin tabağını daha az başarılı buldu. MasterChef Türkiye’ye veda eden yarışmacı Nevzat oldu. Akın yarışmaya bir hafta daha devam edecek. Patates püresini en başarısız yapan Akın olurken ördek ve noodle’ı Nevzat’tan daha iyi olduğu için turu geçti. Akın, ”Uzun bir yolculuk. Yavaş yavaş yaprak dökümü yaşadık. Ben elimden geleni yaptım. Elimden gelenin en iyisini yaptım. O körilerin tadına teker teker yaptım. Yapmasaydım elenecektim.” dedi.  MasterChef Nevzat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nevzat Güray Gürol neden yok, gitti mi? ”BUGÜN ELENECEĞİMİ BİLİYORDUM”Nevzat, ”Buraya gelirken bugün eleneceğimi biliyordum. 5 pota, 6. potada gidiyorum. Burada çok daha başarılı bir çizgi çizmek isterdim. Elimden gelen bu oldu. Başta sizden sonra ekipten çok memnunum, çok şey kattığınız. Mesleği bırakmış bir genç olarak geldim buraya, yeni bir meslek kazandım.” dedi. Nevzat şu sözleri söyledi: Bu yolculuğa çok zor başlamıştım. Mesleği bırakmış bir gençtim. Kaan abi gerçekten abi gibi davrandı. Bana da iyi geldi. Arkadaşlarına ise Nevzat şu ifadeleri kullandı: Ben burada yaşça küçüğüm. Gözlemlediğim bir şey var. Birbirinizin arkasından konuşmayın. İyi olmak her zaman iyidir. Birçoğunuzu ayrı ayrı sevdim. Güzel insanlarsınız. Umarım hepiniz için eğlenceli ve keyifli son 15 olur. Mücadele de dorukta olur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment