SON DAKİKA TRABZONSPOR HABERİ: Fırtına’da sıra geldi Onuachu’ya

TRABZONSPOR YENİDEN KİRALAMANIN PEŞİNDE

Yönetim cephesi ise başarılı futbolcuyu uygun maliyetle bir kez daha kiralamayı düşünüyor. Ancak İngiliz ekibinin planı, Onuachu’yu bonservisiyle vermek. Pazarlıkların sıkı bir şekilde devam ettiği öğrenildi. Belindeki ağrı nedeniyle yapılan kontrolünde ciddi bir duruma rastlanmayan Trabzonspor’un yıldızı, artık takımı daha fazla yalnız bırakmak istemiyor. Bu nedenle tecrübeli golcünün hedefi, yarın oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında sahada olmak.

22 MAÇTA 13 GOL-4 ASİST

Geçen yaz başında kiralık olarak Trabzonspor’a transfer olan Paul Onuachu, bordo-mavili formayla 22 maça çıktı. 13 gol, 4 asistlik performans sergileyen Nijeryalı yıldız, Afrika Kupası sonrası 28 Şubat’ta oynanan Başakşehir karşılaşmasında sakatlanmış ve 5 maç kaçırmıştı.

devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial