Sosyal

stanbullular LGBT propagandasna kar meydanlarda! ”Byk Aile Bulumas” balad



eitli sivil toplum kurulularnn yeleri ve temsilcileri, aileler ile vatandalar, Trk bayraklaryla Sarahane Park’nda topland.Yaklak 400 sivil toplum kuruluunun destek verdii etkinlik iin bir araya gelen kalabalk, “Dursun bu hayaszca akn”, “Aileyi korumak milli gvenlik meselesidir”, “Sosyokltrel terre dur de” , “Ailemize anayasal koruma istiyoruz” , “Aileye sava aanlara geit verme”, “Aile hedefte, ban evirme”, “ocuklar iin sesini ykselt” yazl dvizler tayarak LGBT dayatmasna kar sloganlar att.Alanda oluturulan ekranda uzmanlarn cinsiyetsizletirmeye ynelik konumalarnn yer ald video gsterimi yapld.- “FRANSA’DAK OLMPYAT AILIINDA CNSYETSZLK PROPAGANDASININ PROJE OLDUUNU GRDK”
skdar niversitesi Kurucu Rektr Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, yapt konumada, dnyada insanln spor, medya ve mzik kullanlarak uyutulduunu syledi.Bu uykuyu bozan ok nemli bir olayn olduunu belirten Tarhan, “Bu olay, ciddi bir farkndalk oluturdu ve kafalardaki soru iaretlerine daha aklk getirdi. Bu olay, Haziran 2024 tarihinde Fransa’da Olimpiyat alndaki o cinsiyetsizlik propagandasnn aslnda kresel bir proje olduu ve kresel eteler tarafndan bunun organize edildiini yani organize bir ktlkle insanln kar karya kaldn grdk.” dedi.Bugnk cinsiyetsizlik propagandalarnn temelinin 1960’taki aile planlamas politikalaryla atldn dile getiren Tarhan, “Aile planlamas ad altnda balayan propagandalar yneticilerimiz fark edemedi. Aile kurumu zayflasa da hala en salkl kurum. u anda hi vakit gemi deil. u anda farkna varlrsa eer kendi cinsiyetiyle bark ocuklar yetitirebilirsek torunlarmz, ocuklarmz kurtarabileceksiniz.” ifadelerini kulland.Tarhan, konumasn yle tamamlad:”Paris Olimpiyatlar’ndaki cinsiyetsizlik propagandasn yapan kresel etelerle u anda Gazze’de soykrm destekleyen eteler ayn eteler. Bu ktlk etelerine kar cinsiyetsizlik propagandas, ahlaka aykr rk propagandas, sapknlk propagandas, genliimizi yozlatrmak isteyen, aileyi zmek ve ktrmek isteyen bu propagandaya kar ‘Yaasn zalimler iin cehennem’ diyorum.”- “KMSENN AHLAK BEKS DELZ AMA AHLAKIMIZA, OCUUMUZA DOKUNDURTMUYORUZ”
Sanat Ali Nuri Trkolu da kimsenin ahlak bekisi olmadklarn vurgulayarak, “Biz, ocuklarmz, neslimizi, kltrmz, insanln geleceini kurtarmak, korumak iin teyakkuza gemi bir kalabalk, byk bir aileyiz.” dedi.Trkolu, Trkiye’nin manevi bir kale olduunu bilen lobilerin hedefinde olduuna iaret ederek, “Geen sene yaptmz vurguyu ve ondan nceki sene yaptmz vurguyu yeniden yapyoruz. Kimsenin ahlak bekisi deiliz ama kendi ahlakmza, oluumuza, ocuumuza dokundurtmuyoruz. Byk aileyi bytmeye ve ailemize sahip kmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kulland.- “SAKALLI KADIN, MN ETEKL ERKEK STEMYORUZ”
2023’te Mslman olan Macar aktivist Reka Szilagyi de Allah’n kadn anne, erkei baba olarak yarattn ifade ederek, “Baka bir dzenleme olamaz. Allah onu mkemmel yaratt ve kimsenin onu dntrmeye hakk yok.” diye konutu.Szilagyi, “Kk erkek ocuklar nce erkek, sonra baba olacaktr. Kk kzlar nce kadn, sonra anne olacaktr. Biz, sakall kadn, mini etekli erkek istemiyoruz nk iler byle yrmez. Allah onlar byle yaratmad.” ifadelerini kulland.- “OCUK VE GENLERMZN TUTSAK ALINMASI, ALE KURUMUMUZUN VE MLL DEVLETMZN YOK EDLMES DEMEKTR”
Cumhuriyet Kadnlar Dernei (CKD) Bakan Tlin Oygr, “Halkmz, LGBT propagandasn ve rgtlenmesini yasaklayan bir kanun karlmasn bekliyor. LGBT hareketinin e cinsel veya transseksel bireylerin szde insan haklarn savunma meselesi olmadn biz biliyorduk.” dedi.Paris Olimpiyatlar’nda yaananlar hatrlatan Oygr, “Bu yaz Paris Olimpiyatlar’nda LGBT’nin btn hayaszlklar sergilendi de bu gerei grmek istemeyenlerin gzlerine sokulmu oldu.” diye konutu.Oygr, unlar kaydetti:”‘Cinsiyet doutan gelmez, cinsiyet toplumsal yaamda renilir. Yzn zerinde toplumsal cinsiyet vardr. Kadn ve erkek cinsiyetleriyle ve ilikisinin normal, doal olduunu kabul etmek yanltr. Bu hatadan dnlecektir.’ diyorlar. te byle bir ideolojinin propagandas ve rgtlenmesiyle ergenlerimiz ve genlerimiz cinsiyetlerine yabanclatrlyor, kendi bedeniyle kavgal hale geliyor. Bu durum genlerimizde bunalmlar, intiharlar, madde ve alkol bamlln tetikliyor. iddet eilimini kkrtyor.ocuk ve genlerimizin LGBT ve dier yozlam kltrel gelerle tutsak alnmas demek, kutsal aile kurumumuzun ve milli devletimizin yok edilmesi demektir.”- “24 DEVLET, LGBT’Y YASAKLAYAN KANUNLAR IKARTTI”
Oygr, kresel bir saldryla kar karya kalndn belirterek, “Bu saldrnn rgtler ve dernekler taraf var. Medya, dijital dnya taraf var. Ticari yaptrm, ekonomik bask taraf var. Bu, byle bir saldr. Bylesine devasa bir saldr ancak devletin alaca tedbirlerle ve kararl mcadele admlaryla pskrtlebilir. Bakn bunu bilen 24 devlet, LGBT’yi yasaklayan kanunlar kartt. Trkiye, 25’incisi olacak.” diye konutu.- “UYANIK OLALIM VE KARILARINDA DK DURALIM”
Yurt Dndaki Filistinliler Halk Kongresi Trkiye Temsilcisi Muin Naim, Gazze’den selam getirdiini syledi.Gazze’de kadn ve ocuk haklar ad altnda terbiyesizliin yaylmaya alldn belirten Naim, “Ancak bu oyunun farknda olan Filistinli kahramanlar buna kar dirayetli ve temkinli olup planlarn suya drdler nk bu direniin arkasnda aile var nk bu direniin arkasnda toplum deerleri var, milli deerler var. Filistinli aileleri yok etmek iin, paralamak iin alan bu lobi, soykrmc, katil terr rgt srail’in bugn de arkasnda durmaktadr. Uyank olalm. Birlik olalm ve karlarnda dik duralm.” ifadelerini kulland.- SARAHANE’DEN BEYAZIT’A SESSZ YRY
Konumalarn ardndan kalabalk, Beyazt Meydan’na kadar sessiz yry gerekletirdi.Burada avukatlar Elif Nur Gvener, Ali Ceylan, Alper Ylmazlar ve Asiye Baytrk tarafndan basn aklamas dnml okundu.Basn aklamasnda Sarahane’den Beyazt’a sessizce yryen insan selinin son yllarn en gzel aile fotorafn verdii dile getirildi.LGBT propagandas ve dayatmasnn insanln varoluuna ynelen tehdit olduuna iaret edilen aklamada, u ifadelere yer verildi:”Gl aile yapsn tahrip etmeye ynelik saldrlar dzenleyen emperyalist kresel odaklar, arpk ve marjinal iliki biimlerini birok arala dayatyor. Akademi, eitim, hukuk, medya, kltr sanat, spor, i dnyas, toplumlarn ahlak ve hukuk felsefeleri igal edilerek hayatn her alan LGBT propagandas ve dayatmasyla esir alnmaya allyor.”Toplumsal cinsiyet eitlii ideolojisinin kadna kar iddet olduu belirtilen aklamada, “Bu yzden toplumsal cinsiyet kavram, mevzuattan silinmelidir.” deerlendirmesinde bulunuldu.Aklamann devamnda unlar kaydedildi:”Kadn, erkei, genleri, ocuklar ve temelde aileyi hedef alan bu sosyokltrel terr, tm kirli faaliyetlerine ramen hibir ahlakszln ve suunu temize karamayacaktr. Dn gkkuamz alanlar, bugn insanlk onurumuzu alamayacaklar. Annelerimizle, babalarmzla, byklerimizle, genlerimizle gvdemizi siper etme ve bu hayaszca akn durdurma azim ve kararllna sahibiz. Byk Aile Platformu olarak, insanln gelecei iin LGBT sosyokltrel terrne kar verdiimiz hakl mcadeleyi gerekli nlemler alnana kadar srdreceiz.”HABERN VDEOSULGBT'YE KARI ALE BULUMASILGBT propagandas ve dayatmasna kar aileyi korumak iin bir araya gelen Byk Aile Platformu Sarahane'de topland. LGBT dayatmasna kar kan kadn, erkek, yal, gen herkes sessiz yry gerekletiriyor.@arslanebrarnur pic.twitter.com/WWaklfVryj— 24 TV (@yirmidorttv) September 15, 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir