Süp’Ersin! Beşiktaş’ın Lyon zaferine Ersin damgasını vurdu

0

Sakat sakat maça çıkan genç kaleci, ilk dakikalarda yerde kalsa da oyuna devam etti. Yaptığı sekiz kurtarışla takımı ayakta tuttu ve Avrupa’daki ilk galibiyetin önünü açtıMURAD TAMER – UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı üçüncü hafta karşılaşmasında Lyon’u deplasmanda deviren Beşiktaş’ta bir isim çok öne çıktı.FEDAKAR KARTALMaç sonunda galibiyeti getiren tek golü atan Gedson’dan bile daha çok tebrik edilen isim Ersin Destanoğlu oldu. Mert Günok’un sakatlığı sonrası gözler ondaydı ama onun da durumu iyi değildi. Sakatlığı sebebiyle Konyaspor maçı kadrosunda yer almayan Ersin, kendini daha da riske atarak Lyon maçına çıkmak istedi. Yaptığı fedakârlığın yanı sıra oynadığı oyunla da gönüllere taht kurdu Kartal’ın genç file bekçisi.UÇAR’DAN ÖVGÜLERKalesine gelen sekiz şutta gole izin vermeyen, uzatma anlarında da Fransızların ‘gol’ diye ayağa kalktığı pozisyonda topu çıkaran Ersin, maç sonunda omuzlara alındı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, muhteşem bir performansa imza atan genç eldivenle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ersin Destanoğlu büyük bir fedakârlık gösterdi, oynamak istediğini belirtti. Bu kadar kısa sürede iyileşip çok zor bir maçta devleşmesi harikaydı. Bu bir Beşiktaşlılık fedakârlığıdır. Ona çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.BEŞİKTAŞ İÇİN!Ersin Destanoğlu sosyal medyadan kendisine gelen tebriklere teşekkür etti. Genç file bekçisi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Her şey Beşiktaş için” ifadelerini kullandı. YÖNETİMDE GALİBİYET COŞKUSU “İLK 24’E GİRERİZ”∂ Beşiktaş’ın muhteşem zaferi, yönetim kurulunda da büyük coşkuyla karşılandı. Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, inanılmaz bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Avrupa Ligi’nde bizim için bir dönüm maçı oldu. Bu üç puanla ilk 24’te yer alırız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bu sezon format değişikliğine gidilen organizasyonda ilk 8’e giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24’üncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak. FRANSIZLAR ÇILDIRDI
Nasıl olabilir?∂ “Lyon, Beşiktaş’ı bu kadar domine ettikten sonra nasıl kaybedebilir? Açıkça baskın ancak kale önünde fazla beceriksiz olarak.” (L’equipe)
∂ “Türklerin böylesi maçta bir puan, hatta daha da kötüsü üç puan alacağı kimin aklına gelirdi? Ancak Beşiktaş bunu başardı.” (Le Figaro)
∂ “Lyon muazzam hâkimiyete rağmen mağlup oldu. 30 şut çekti, direğe çarptı, gol geçersiz sayıldı ve penaltı iptal edildi.” (RMC Sport)
∂ “Beşiktaş’a karşı açık hâkimiyetine rağmen Lyon için seri sonu. Pierre Sage kendinden emindi ama beş maçlık serisine Beşiktaş 
son verdi.” 
(Foot 01)
∂ “30 şut, sıfır gol, Lyon’un kâbus gibi gecesi, verimsizliğin cezası. Gedson’un cezalandırmasıyla Beşiktaş’ın destansı galibiyeti geldi.” 
(Le Parisien)
∂ “Lyon son sırada yer alan Beşiktaş’a karşı çıktığı maçta favoriydi. Baskın oyuna rağmen gol atamayınca Türkler fırsatı kaçırmadı.” (Quest France)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment