Türkiye puan durumu 2024! Maç berabere biterse ne olur? Türkiye gruptan nasıl çıkar, muhtemel rakipler kimler?

Türkiye gruptan nasıl çıkar, berabere kalırsa ne olur? sorgulatması hız kazanmıştı. Milliler, Çekya’yı mağlup etmesi durumunda 6 puanla ikinci sırada yer alacak ve son 16 turuna yükselecek. Peki ama Türkiye maçı kaybederse ya da berabere kalırsa ne olacak? Türkiye gruptan nasıl çıkar? Çekya karşısında alınacak olan herhangi bir beraberlik de grubu ikinci sırada tamamlamamıza yetecek. Bununla beraber Türkiye’nin grubundan 2. veya 3. çıkması durumunda son 16 turu muhtemel rakipleri de merak ediliyor. İşte Türkiye’nin puan durumu ve muhtemel rakipleri…Türkiye gruptan çıkarsa hangi takımla karşılaşacak?A Milli Futbol Takım’ımız F Grubu’nu ikinci bitirmesi durumunda büyük bir sürprize imza atarak D Grubu’nu 6 puanla lider tamamlayan Avusturya ile karşılaşacak.
 
Ay yıldızlıların, F Grubu’nu üçüncü sırada tamamlaması ve en iyi üçüncüler arasına girmesi durumunda ise son 16 turunda İspanya ya da İngiltere ile eşleşecek.A Milli Takımı, Çekya’ya en fazla 2 farkla yenilmesi halinde ise Gürcistan’ın Portekiz karşısında galibiyet alamamasını bekleyecek.Çekya’ya karşı alınacak olan 4 farklı mağlubiyette ise turnuvaya veda edeceğiz.
 

devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial