Yapay zekâ projesini hayata geçiriyor – En Son Haberler

Projeyle ilgili bilgi veren Uğur Okulları Genel Müdürü Mustafa Çakır, geleceğin güvencesi olan çocukların nitelikli bir eğitim almalarının öncelikleri olduğunu belirterek eğitim stratejilerini öğrencilerin 21. yüzyıl becerileriyle donanmaları üzerine kurguladıklarına dikkat çekti ve ekledi: “Çocuklarımızın algısı ve farkındalıkları değişti. Bu beklentilere karşılık verebilecek nitelikte öğretmenlere ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreçlerde öğretmenlerin bireysel ve mesleki gelişimleri için Türkiye’de hizmet içi eğitimlere daha fazla yatırım yapılması gerekiyor. Çünkü öğretmene yapılan yatırım, çocuklarımıza ve geleceğe yapılan yatırımdır. Bizler de bu düşünceden hareketler Uğurlu öğretmenlerimize ve yöneticilerimize yönelik toplam 5 hafta süren 20 saatlik ‘Yapay Zekâ Eğitim Günleri’ projemizi hayata geçirdik.”
“En büyük gücümüz; 56 yıllık deneyimimiz ve eğitim kalitemiz” diyen Çakır, eğitim kalitesini Türkiye’nin her yerinde aynı tutmak için yoğun çalışmalar yürüttüklerini, İstanbul’dan Van’a, Adana’dan Ankara’ya tüm okullarda aynı müfredatı, aynı öğretim süreçleri ve projeleri uyguladıklarını dile getirdi.
Akademik takip kolaylaştı
Yarım asırlık sınavlara hazırlık deneyimiyle hayata geçirdikleri Uğur Sınava Hazırlık Merkezi’nde öğrencilerin sınavlarda üstün başarı elde etmelerini ve iyi bir geleceğe hazırlanmalarını amaçladıklarını kaydeden Çakır, “Yapay zekâ destekli online eğitim platformumuz Metodbox, velilerimize çocuklarının akademik süreçlerinin takip edilebilmesi konusunda büyük avantaj sağladı” dedi.

devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial