Sosyal

Yolda yürürken beğendi çaldı, sürerken yakalandı

Adana’da 19 yaşındaki H.Ö., içki içtikten sonra yürümeye başladı. H.Ö., sokakta gördüğü yarış motosikletini beğenince aracı düz kontak yöntemiyle çalıştırarak çaldı. Şüpheli, yarış motosikletiyle 2 kilometre gezdikten sonra aracı bir apartmanın bahçesine park etti ve kıyafetiyle parmak izlerini sildi. Yürümeye devam eden şüpheli bir başka motosiklet görüp onu beğendi ve aynı yöntemle aracı çaldı kayıplara karıştı. Polis şikayet üzerine yaptığı araştırmada H.Ö.’yü çaldığı motosikleti sürerken yakaladı. Sorgusunda “Alkolün etkisindeydim. Yolda yürürken motosikletleri görüp, beğendim” diyerek suçunu itiraf eden zanlının son adresi cezaevi oldu.

PARMAK İZLERİNİ SİLDİ

Olay, 25 Kasım’da Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde meydana geldi. Şüpheli H.Ö., bir apartmanın otoparkındaki B.Ç.’ye ait yaklaşık 200 bin lira değerindeki yarış motosikletini, düz kontak yaparak çalıştırdı. Şüpheli çaldığı motosikletle 2 kilometre gezdikten sonra başka bir apartmanın bahçesine park etti. Motosikletin üzerindeki parmak izlerini kıyafetiyle silen H.Ö., bölgeden uzaklaştı. O anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

İKİNCİ MOTOSİKLETİ ÇALDI

Bir süre sonra Güzelyalı Mahallesi’nde Ö.D.’nin park halindeki yarış motosikletini aynı yöntemle çalan şüpheli, kayıplara karıştı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, hırsızlıkların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Şüphelinin Turgut Özal Bulvarı’nda olduğunu saptayan ekipler, H.Ö.’yü çaldığı motosikletle seyir halindeyken yakaladı.

“GÖRÜP BEĞENDİM”

Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü. Sorgusunda hırsızlık yaptığını kabul eden H.Ö., “Alkolün etkisindeydim. Yolda yürürken motosikletleri görüp, beğendim” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalıntı iki motosiklet ise sahiplerine teslim edildi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir