Sosyal

Yüreğir’de sevgiye engel yok – Adana Haberleri

Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, merkezde eğitim alan engelli bireyler, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Slayt gösterileri ile başlayan program zekâ oyunları, sportif aktiviteler ve eğlenceli yarışmalar ile devam etti. Düzenlenen etkinlikte engelli bireyler gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi’ni Yüreğir’e kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek; “3 Aralık farkındalık ve mücadele günü. 3 Aralık yarınlara, her türlü zorluğa rağmen umutla, heyecanla, coşkuyla sarılmamızı pekiştiren, umudumuzu artıran gündür. Engelsiz bir şehir için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Sevginin karşısında hiçbir engel yoktur” dedi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir