Sosyal

Yüreğir’e yeni açık pazar alanı

Eski Seyhan Un Fabrikası yanında yapılacak, Yüreğirlilere açık alan konseptiyle nefes aldıracak, tamamı açık hava bağlantılı ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek ortak kullanım alanları ile keyifli bir alışveriş imkânı sunacak olan yeni pazar alanı, Akıncılar, Tahsilli, Sarıçam, Dervişler Özgür ve Yavuzlar Mahallesi’ne hizmet verecek.

Yeni pazar alanı yerinde incelemelerde bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Eski Seyhan Un Fabrikası yanında yapacağımız açık pazar alanında incelemelerde bulunduk. Pazar alanının hemşehrilerimizin hizmetine girmesiyle; Akıncılar, Tahsilli, Sarıçam, Dervişler, Özgür ve Yavuzlar Mahallelerimizdeki hemşehrilerimiz büyük bir kolaylığa kavuşacak. Yüreğir’imiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir