Breaking News

Zengin sapkınlar çocukları köle yaptı! Rezaletin sonu yok, ABD’yi sallayan skandal

Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia eyaletinde son yılların en korkunç olaylarından biri kayda geçti. Oldukça zengin olan 63 yaşındaki Donald Ray Lantz ve 62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather, Salı günü iki gencin harap bir kulübede eski püskü giysilerle kilitli halde bulunmasının ardından tutuklandı. İddialara göre ikili, çocukları köle olarak çalıştırıyor, ayaklarından zincirliyor hatta ahırda uyumalarını sağlıyordu. Polis ahırda bulunan çiftlikteki çocukların yaşlarının 6, 9 ,11, 14 ve 16 olarak açıkladı. İddialardan en kötüsü ise bu çocukların hepsinin siyahi olması ve sadece ırkları nedeniyle çift tarafından köle yapıldığı yönünde.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Japonya’da 9 yaşındaki çocuklar dahil 25 bin kişi kısırlaştırıldı
Haberi Görüntüle

REZALETİN SONU YOK
Komşular tarafından yapılan şahitlikte ise çocukların tarlada çalışmadan ahırlara dahi giremediği hatta yemek bile bulamadıkları belirtiliyor. Çocukların ifadelerine göre ise tarlada ortalama 12 saat çalıştıklarını ve günde sadece 12 saatte bir yemek yedikleri ortaya çıktı. Beton bir zeminde hiçbir korunak olmadan uyuduklarını ifade eden çocuklar, vücutlarının her yerinde yaralar meydana geldiğini söyledi. Polis tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise ‘Beğenilen’ çocukların daha konforlu bir evde kaldığı aktarıldı.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular
Haberi Görüntüle

SKANDAL DETAYLAR
Çocuklar mahkemede juri üyelerine karşılaştıkları istismarları da anlattı, ABD basını ise çiftin serbest kalması için 725 bin dolarlık bir kefalet ödemesi gerektiğini ifade etti. Savcılar ise çifti hakkındaki suçlamalar nedeniyle tekrar tutukladı ancak dava hala devam ediyor alacakları cezanın önümüzdeki günlerde kesinleşmesi bekleniyor.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
‘Sevgilim beni annemle aldattı’ diye video çekti, sosyal medya yıkıldı
Haberi Görüntüle




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Liseden eski sevgilisiyle yakaladı! 7 yıllık evliliği bitiren fotoğraf
Haberi Görüntüle

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Düzce’de beton mikserinin çarptığı otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, saat 23.00 sıralarında D-655 karayolu Düzköy köyü sapağında meydana geldi. Akçakoca istikametine gitmekte olan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu