Breaking News

Çete lideri Kerim Dağlıoğlu İspanya’da yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun ayrıntılarını paylaştı

Sosyal medya hesabından operasyona ilişkin görüntüleri de paylaşan Bakan Yerlikaya şu bilgilere yer verdi;
Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın katılımıyla İspanya’da “ARGAY” Operasyonu gerçekleştirildi. Uluslararası uyuşturucu karteli çökertildi.
🟥 Ülkemizce Kırmızı Bülten’le aranan ve Emre Karaca ismiyle bilinen örgüt lideri Kerim Dağlıoğlu yakalandı.
– Ayrıca Argay Operasyonunda; Ülkemizce narkotik suçlarından uluslararası seviyede aranan Kerim Dağoğlu ile birlikte İspanya, Almanya, Avusturya, Suriye, Karadağ, Romanya, Ukrayna, Arjantin ve Venezuela vatandaşı olan örgüt üyesi toplam 42 zehir taciri yakalanarak tutuklandı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Terör örgütü DEAŞ’a 6 ilde Bozdoğan-46 operasyonu
Haberi Görüntüle




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
2’si kırmızı listede 11 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı
Haberi Görüntüle

– Yaklaşık 9 aydır devam eden ve polisiye iş birliği çerçevesinde 11 Haziran tarihinde startı verilen İspanya’daki operasyonlarda Fransız, İspanya Guardia Civil ve Türk Emniyetinden oluşan 400’den fazla polis katıldı.
– Granada, Malaga ve Sevilla’da yapılan operasyon ve ev aramalarında; 2 tondan fazla esrar ve çok sayıda ateşli silah, lüks araçlar ve nakit para ele geçirildi.
– Europol’ün destek verdiği soruşturmada İspanyol, Fransız ve Türk narkotik polisleri, zehir tacirlerine karşı omuz omuza çalıştı.
Sadece yerel, bölgesel, ulusal değil; uluslararası alanda da organize suç örgütlerine, uyuşturucu kartellerine karşı mücadele etmeye kararlıyız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Zamlı maaşa yüksek promosyon fırsatı! Bankalarda rakamlar güncellendi
Haberi Görüntüle

Bu tarihi uluslararası operasyonun önemli bir parçası olan Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum🇹🇷
Aziz Milletimiz müsterih olsun: Zehir tacirlerine dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar nefes aldırmayacağız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Haberi Görüntüle

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Herkes komando sanıyor ama gerçek çok farklı

Marmaris’te Armutalan seyir tepesinden aşağıya halatla inen temizlik görevlilerini görenler onları komando sanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu