Breaking News

Yeni ‘Süpermen’ sette görüntülendi! – Magazin Haberleri

2013 yılında ‘Man of Steel’, 2016’da ‘Batman v. Süpermen: Dawn of Justice’ ve 2017’de ‘Justice League’ filmlerinde ‘Süpermen’ karakterini canlandıran Henry Cavill, kendisine büyük başarı getiren ‘The Witcher’ dizi serisini bıraktığını açıklamıştı.
Cavill, çok konuşulan bu kararı ‘Süpermen’ projesine geri dönmek için almıştı.

“ARTIK YAS TUTABİLİRİZ”
Ancak Cavill’in bir kez daha rolünü tekrar edeceği proje iptal edilmiş, ünlü isim Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, ‘Süpermen’ olarak geri dönmeyeceğini açıklamıştı:

Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve maalesef kötü haber millet. Sonuç olarak, ‘Süpermen’ olarak geri dönmeyeceğim. Ekim ayında stüdyo tarafından geri döneceğimin açıklanmasının ardından, bu haberi vermek kolay değil ama hayat bu. Nöbet değişimi gibi şeyler olur. Buna saygı duyuyorum. Artık biraz yas tutabiliriz.

Yeni ‘Süpermen’ filminde ikonik kostümü giyecek ismin ‘Pearl’, ‘We Own This City’ ve ‘The Politican’ gibi yapımlarda yer alan David Corenswet olduğu açıklanmıştı.

YENİ ‘SÜPERMEN’ ORTAYA ÇIKTI
30 yaşındaki ABD’li aktör, yanında ‘Mister Terrific’ karakterine hayat veren Edi Gathegi ile birlikte ‘Süpermen’ filminin Cleveland’daki setinde objektiflere yansıdı.

11 Temmuz 2025’te gösterime girecek, yönetmenliğini James Gunn’ın üstlendiği film; genç Süpermen’in hayatına odaklanarak, nasıl süper kahramana dönüştüğünü konu alacak.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca ‘Lois Lane’ rolünde Rachel Brosnahan ve Superman’in baş düşmanı ‘Lex Luthor’ rolünde Nicholas Holt yer alıyor.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
‘Süpermen’ baba oluyor! ‘Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız’
Haberi Görüntüle




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
‘Superman’ efsanesi! Yeni başrol belli oldu
Haberi Görüntüle

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Düzce'de ihracat ve ithalat azaldı

Düzce ilinde Mayıs ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 14,2 azaldı, ithalat yüzde 18,3 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu