Sosyal

CHP’de Hatay krizi dinmek bilmiyor! Lütfü Savaş koltuğa yapıştı bırakmıyor! Bölgede yeni anket çalışması…

VUKUATLARI BİTMEK BİLMEDİ

“OY VERMİYORSUNUZ KONUŞUYORSUNUZ”

Vatandaşları azarlayan Savaş “Siz bizi adam yerine koyacaksınız biz de sizi adam yerine koyacağız. Bu kadar net. Oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz.” ifadesini kullanmıştı.

“MECBUR DEĞİLİM”

Vatandaşlardan biri, Lütfü Savaş’a belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, görevini yerine getirmekle mecbur olduğunu söyledi. Savaş ise bağırarak, “Niye mecbur olayım mecbur değilim. Oy vereceksiniz hizmeti öyle alacaksınız.” ifadelerini kullandı.

BİR SKANDALI DAHA PATLADI

Savaş, Altınözü Hanyolu köyünde de vatandaşlara tehditler savurdu. Savaş, “Bak şimdi bir daha bu köye gelmem düzgün oy vermezseniz. Onu söyleyeyim bu kadar işi yapmışım. Doğru düzgün oy alamamışım.” ifadesini kullandı.

VATANDAŞ CAN BAŞKAN MAL DERDİNDE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem 11 ilde büyük yıkıma yol açarken, CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş skandala imza attı. Savaş, asrın felaketinin 7. gününde can kurtarması gereken itfaiye ekiplerini kardeşinin çantasını bulmak için seferber etti. Sarsıntıların devam ettiği bölgede itfaiye ekipleri ağır hasar alan eve girip çantayı aradığı ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir