Sosyal

Galatasaray, Okan Buruk ile sözleşme imzaladı! Ahaber.com.tr sordu Buruk ve Özbek cevapladı

AHABER.COM.TR SORDU ÖZBEK VE BURUK CEVAPLADI

DURSUN ÖZBEK: TRANSFERİN BAŞINDA BEN VARIM

Ahaber.com.tr İçerik yöneticisi Okan Beltek, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e “Transferin başında kim olacak? sorusunu sordu.

Başkan Dursun Özbek Ahaber.com.tr’nin sorusuna şu yanıtı verdi:

Futbolu kastediyorsanız bu branş Galatasaray Sportif AŞ ile yürütülüyor. Bunun başında da ben varım. Dün de bendim bugün de benim. Heme amatör branşlarda hem futbolda yapılan bütün transferlerin başında dün de ben vardım bugün de ben varım. Başkanın bir ekibi vardır. Hocasıi scout ekibi ve yardımcıları vardır. Transferin başında her zaman başkan vardır. Bu bugün böyle değil geçmişten beri böyle. Galatasaray’da başkanlık sistemi vardır. Her olayın sorumlusu başkandır. Bunun böyle bilinmesinde fayda var.

Beltek, teknik direktör Buruk’a ise “İlk 11’e net kaç takviye istiyorsunuz? Batshuayi’ye bir ilginiz var mı?” sorusunu yöneltti.

Okan Buruk’un cevabı ise şu şekilde oldu:

Sezon öncesi tüm oyuncular kampta yarışır. Her bölgeye birbiriyle yarışacak oyuncular getireceğiz. İlk 11’e 3 veya 4 oyuncu gibi duruyor. Birçok isim bizim için yazılıyor. Transfer listemiz var ve görüştüğümüz oyuncular var. Hücum hattı ile ilgili hazırlıklarımız var ama Batshuayi ile ilgili bir talebimiz olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir