Sosyal

Galatasaray’dan Otavio bombası!


Süper Lig’in dev ekiplerinden Galatasaray’da hareketli saatler yaşanıyor. Avrupa’da transfer döneminin sona ermesinin ardından harekatını sıklaştırmayı planlayan Cimbom, farklı kıtalardaki isimleri de yakından takip ediyor.

Aslan, futbol hayatını Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen Otavio’yu listesine aldı. Son dönemde Dries Mertens’in istenen performansı sağlayamaması ve Hakim Ziyech’in geçen sezonun çok uzağında kalması Portekizli yıldızı gündeme getirdi.

Otavio

A Spor’un derlediği habere göre 29 yaşındaki futbolcu hem kanatlarda hem de 10 numarada oynayabildiği gibi merkez orta sahada da görev yapabiliyor. Son dönemde piyasa değeri düşse de 25 milyon euro paha biçilen deneyimli futbolcu Al-Nassr ile yollarını ayırsa görüşmeler başlayacak.

Riyad temsilcisi 2023’ün yaz aylarında kadrosuna kattığı Otavio için Porto’ya 60 milyon euro bonservis ödemişti. Porto halen daha haklarının yüzde 67.5’ine sahip olarak gözüküyor.

Otavio

Otavio bu sezon 4 maçta terlettiği Al-Nassr formasıyla 328 dakika sahada yer aldı. Ancak gol veya asist yapma başarısı gösteremedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir