İTALYAN LEZZETİ MASTERCHEF’TE! Danilo Zanna öve öve bitiremedi! Fettuccine Alfredo tarifi ve püf noktaları: ‘Tavuk ve mantar kullanmayın’
/ İtalyan mutfağının kremalı makarna yemeği Fettuccine Alfredo popüler aşçılık yarışması MasterChef’te de yapıldı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemeği tadarken yarışmacıların canı çekti. Ünlü şef yemekte tavuk ve mantar kullanılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.EVDE PRATİK FETTUCCİNE ALFREDO NASIL YAPILIR? İŞTE O MEŞHUR TARİF…/ İşte Fettuccine Alfredo tarifi ve püf noktaları:Malzemeler:400 gram fettuccine makarna2 yemek kaşığı tereyağı2 diş sarımsak (isteğe bağlı, ince doğranmış)1 su bardağı krema (200 ml)1 su bardağı rendelenmiş Parmesan peyniriTuz ve karabiber (damak tadına göre)Taze maydanoz (süsleme için, ince kıyılmış)