İtalyan şeflerin makarna sırrı: ‘Al dente’! Tencereye boca etmeyin, püf noktası suyunda

0

MAKARNA SUYUNUN TUZU BOL OLMALIMakarnanın tadını etkileyen en önemli faktörlerden biri, suya eklenen tuz miktarıdır. Birçok kişi makarna suyuna yeterince tuz eklemeyi ihmal eder ya da bilinçli olarak eklemez. Oysa, suya eklenen tuz, makarnaya doğrudan lezzet katar ve piştiğinde daha tatmin edici bir sonuç elde edilir. Makarna suyu deniz suyu kadar tuzlu olmalıdır. Unutmayın, siz suyunu içmeyeceksiniz, makarna o tuzun tamamını çekmiyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment lines kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı smm panel best smm panel cheapest smm panel whey protein whey protein tozu protein tozu antalya havalimanı transfer gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz fiyatı teknoloji haberleri lines countertop jetfilmizle jetfilm bizial instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al gerçek takipçi satın al water extraction stresser smm panel sms onay fake numara köpek kıyafetleri