KANSIZLIĞIN DOĞAL İLACI! Eklem ve kemikler için adeta şifa deposu… Saatlerce kaynatılarak hazırlanıyor! İşte aşama aşama organik pekmez yapımı

0

‘6-8 SAAT ODUN ATEŞİNDE KAYNATIYORUZ’/ Pekmezin tamamen organik olduğunu belirten çiftçilerden Süleyman Öner, “Sabahın erken saatlerinde kalkıp dağa gidiyoruz. Üzümlerimizi bağdan toplayıp, ev önündeki meydanda suyunu sıkıyoruz. Daha sonra bakır dev kazanların içine koyarak ateşimizi yakıyoruz./ Pekmezin kendini temizlemesi için bir parça beyaz taş içine atıyoruz. Pekmezin temiz ve kaliteli olması için yapıyoruz. Saatlerce odun ateşinde kaynatıyoruz. Ortalama 6 ila 8 saat kaynamanın ardından pekmez oluyor. Pekmezimiz organik olduğu için çoğu hastalıklara şifa kaynağıdır. Gercüş pekmezi adı ve namıyla çok kaliteli bir pekmezdir. Gercüş zaten üzümüyle meşhurdur. Google’a ‘Mezrone üzüm’ yazdığınızda, direkt Gercüş karşınıza çıkıyor” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

File not found.