Kurban Bayramı’nı sağlıklı geçirmek için 10 kural

0

Lifli beslenmenin önemine de değinen Ertuğ, şunları kaydetti:“Kurban Bayramı öğünlerinizde lif bakımından zengin gıdalara yer verin. Kahverengi pirinç, tam buğday ekmeği ve kinoa gibi tam tahıllar gerekli besinleri sağlayabilir ve sindirimi düzenlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca hurma, incir, ıspanak ve salata yeşillikleri gibi meyve ve sebzeler mükemmel lif kaynaklarıdır. Su tüketimine özen gösterin. Bayram süresince sıvı alımını gözden kaçırmak kolaydır. Ancak özellikle sıcak iklimlerde susuz kalmamak çok önemlidir. Şekerli içecekler yerine su, su veya bitki çayları tercih edin. Aşırı kalori tüketimine katkıda bulunabilecekleri için gazlı içeceklerin ve şekerli meyve sularının alımını sınırlayın. İşlenmiş ve kızartılmış yiyecekleri sınırlandırın.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment lines kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı smm panel best smm panel cheapest smm panel whey protein whey protein tozu protein tozu antalya havalimanı transfer gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz fiyatı teknoloji haberleri lines countertop jetfilmizle jetfilm bizial instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al gerçek takipçi satın al water extraction stresser smm panel sms onay fake numara köpek kıyafetleri