Sosyal

Özgür Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinin arkasındaki çarpıcı gerçek! CHP’li isimden kulisleri sallayacak iddialar…

İMAMOĞLU, DALAN’LA KONUŞSUN

Bu tablo CHP’de değişen bir şey olmadığını gösteriyor. Kimse 73 yıldır iktidar olamamanın, sürekli kaybetmenin ve siyaset üretememenin nedeni üzerinde durmuyor. Kılıçdaroğlu siyaset mühendisliğiyle de olsa CHP’yi ana muhalefet partisi noktasında tutmayı başardı.

Ancak “Kemalci” CHP’lilere göre Özel ve İmamoğlu’nun böyle bir derdi yok. Onlara göre Özel, sağcılara savaş açarak, SHP benzeri HEDEP’le yakınlaşan bir CHP’yle yetinmek istiyor. “Küçük olsun benim olsun” hesabında. İmamoğlu’nun da CHP gibi bir derdi olmadığı düşüncesindeler.

“İMAMOĞLU’NUN CHP İLE İŞİ BİTTİ”

Tecrübeli CHP’li çok iddialı bir tespit yapıyor:

“Ekrem Bey’in CHP ile işi bitti. Kazanırsa kendisini CHP’nin üstünde bir yere koyacak. Hedefi partiler ve CHP üstü bir siyasi aktör olmak. Özel de CHP’yi sola çekip yüzde 17-20’lik bir parti yapmak istiyor. DYP-SHP modeli gibi. Ama bunu başaramayacaklar.

Çünkü İmamoğlu, İstanbul’un hiçbir sorununu çözmedi. Buna rağmen kazanacağını sanıyor. Ben ona, 1989’da hayal kırıklığı yaşayan Dalan’la görüşmesini öneririm. Bebek Parkı’nda kimin omzuna yaslanıp ağladığını dinlesin.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir