Şerbetli tatlılar yerini dondurmaya bıraktı

/ Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da hava sıcaklığı her gün 35 derecenin üzerinde seyrederken, nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık 50 dereceyi buluyor. Adanalılar yemek yerken dahi serinleten lezzetler arıyor. Tatlıcı Zeynep Geyik ise vatandaşları tatlı yerken serinletmek için menüsüne birçok dondurmalı tatlı çeşidi ekledi. Tatlıcı Gedik, yaz aylarında dondurmalı ve meyveli tatlılara ilginin arttığını belirtti.Şerbetli tatlı, yerini dondurmalıya bıraktı/ İhlas Haber Ajansı’na konuşan tatlıcı Zeynep Geyik, yaz aylarında şerbetli tatlıların yerini dondurmalı tatlılara bıraktığını belirterek, “Malum Adana sıcakları kendini göstermeye başladı. İnsanlar dondurmalı ürünleri tercih ediyorlar. Daha serinletici olduğu için dondurma ağırlıklı ürünler yapıyoruz. Dondurmalı ürünleri çeşitlendirdik.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat