Soğan ile sarımsağı birlikte pişiren yandı! Meğer karaciğeri tahriş edip bitiriyormuş

0

SAĞLIKSIZ BİLEŞİKLER OLUŞTURABİLİRSarımsağın uzun uzadıya kavurma gerektiren bir işlemi yoktur. Zaten boyutu küçük olduğu için kolaylıkla ısıda yumuşayabilir. Sarımsak pişirme sırasında olması gerekenden fazla kavrulduğunda sağlıksız bir bileşik olan ‘Allicin’i oluşturabilir. Allicin denen bu madde kolesterol düşürme, etkisinin yanı sıra karaciğer, mide, bağırsak sistemini tahriş edip, erkeklerde sperm hareketlerini yavaşlatmaktadır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al gerçek takipçi satın al water extraction stresser smm panel sms onay fake numara köpek kıyafetleri kamagra jel google reklam ajansı köpek kıyafetleri smm panel