Kolesterolü uçurabilir, diyabet oluşturabilir… Pişirirken de saklarken de tüketirken de aman dikkat!

0

Kurban Bayramı’nda kesilen kurbanların etlerini doğru koşullarda ayırmak, uygun sıcaklıklarda ideal sürede depolamak gıda güvenliği açısından önemli. Çünkü saklama koşulları iyi planlanmadığında kırmızı ette renk değişikliği olur ve bu bozulmalar sağlığı tehdit eder. Peki, saklarken ve pişirirken nelere dikkat etmeliyiz? Bu hafta bunlara bakacağız. Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez yazdı… (Sabah)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment lines kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı smm panel best smm panel cheapest smm panel whey protein whey protein tozu protein tozu antalya havalimanı transfer gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz fiyatı teknoloji haberleri lines countertop jetfilmizle jetfilm bizial instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al gerçek takipçi satın al water extraction stresser smm panel sms onay fake numara köpek kıyafetleri