ANİ ÖLÜM RİSKİNİ YÜZDE 14 AZALTIYOR! Türk sofralarının vazgeçilmezi! O araştırma ortaya koydu: ‘Ömrü uzatıyor’
KANSER, KALP VE SOLUNUM RAHATSIZLIKLARINA YAKALANMA RİSKİNİ AZALTIYOR/ Araştırmanın sonucuna göre; düzenli olarak acı biber tüketen kişilerin; kanser, kalp ve solunum rahatsızlıklarına yakalanma riski yemeyenlere göre daha az.DÜZENLİ TÜKETEN KİŞİLERİN, HAFTADA 1 KEZ YİYENLERE ORANLA ÖLÜM RİSKİ YÜZDE 14 DAHA DÜŞÜK/ Öte yandan yayımlanan verilere göre; düzenli ya da gün aşırı baharatlı veya acı biber tüketen kişilerin, haftada bir kez yiyenlere göre ölüm riskleri yüzde 14 daha düşük.