ŞİFA DEPOSU! Gaziantep’te sadece kış aylarında yapılıyor! Bağışıklığı güçlendirmenin en lezzetli yolu
“Soğan kebabı sadece kış aylarında olur”/ Gastronomi şehri Gaziantep’in yemek kültürüyle Türkiye’nin önemli kentlerinin başında geldiğini ve Gaziantep’te her mevsimin bir lezzetinin olduğunu bildiren Etik, “Soğan kebabı mevsim yemeklerimizdendir. Soğan kebabı sadece kış aylarında olur. Gaziantep’in önemli özelliklerinden bir tanesi de her mevsime göre ayrı bir yemek ve kebabı vardır” dedi.”Vücut direncini arttırmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için doğal besin maddelerini tercih etmek zorundayız”/ Soğan kebabının doğal antibiyotik özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendiren her derde deva olan bir yemek türü olduğunu belirten Etik, “Kış aylarında herkesin en az haftada bir veya iki defa tükettiği vazgeçilmez yemeği soğan kebabıdır. Vücut direncini arttırmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için doğal besin maddelerini tercih etmek zorundayız.